zondag 25 januari 2015

Happy things this week *Vandaag een overzichtje van dingen die me blij maakte deze week.
Maandag en dinsdag stonden vooral in het teken van school, want woensdag ochtend had ik schouw, maar gelukkig ging het goed en kon ik middags al fijn weekend vieren, want ik had donderdag en vrijdag vrij, yeah! de avonden wel werken maar verder lekker niks.
Woensdagmiddag gelijk goed me kamer opgeruimd, zodat ik de rest van het weekend kon genieten van een opgeruimde kamer. Me moeder had nog een paar bloemetjes over, dus die kwamen ook nog gezellig op me kamer.
Natuurlijk dook ik donderdag nog ff de kringloop en de stad in. In de stad kocht ik bij de Costes nog een nieuwe broek en T-shirt.
Vrijdag vond ik in de supermarkt een smoothie met mutsje ;) (De mutsjes worden gemaakt door ouderen) en 's middags even na Zuphen met mama. En natuurlijk niet te vergeten; vrijdag viel voor het eerst sneeuw in Zwolle!
In het weekend niet heel veel bijzonders gedaan; gewerkt aan een nieuw blogartikel voor aankomende week, een paar afleveringen van Dokter Deen gekeken en ik kreeg van me moeder nog een voorjaarscactus. Ik had er nog nooit van gehoord maar ze zijn deze week bij de AH te koop (plaatje 6).
Zometeen nog gezellig eten met het gezin, en dat is deze week al weer afgelopen!

Hoe was jouw week?

3 opmerkingen:

 1. Klinkt als een goede week! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lekker, zo'n lang weekend! En wat een goed idee om je kamer op te ruimen zodat je daar op je vrije dagen (dan zit je er immers vaker) van kan genieten. Ik heb nog nooit van Dokter Deen gehoord, is het leuk? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, ik vind zelf Dokter Deen een hele leuke serie. Het is wel een Nederlandse serie, maar vindt dat zelf altijd wel leuk, je hoeft er niet teveel bij na tedenken ;)
   Zowel de personages als de omgeving enzo zijn leuk! De serie speelt zich namelijk af op Vlieland. Dus het is zeker een aanrader!

   Verwijderen